-

Waarom verkoopstyling?

Verkoopstyling (of vastgoedstyling zoals makelaars het ook wel noemen) is het verkoopklaar maken van een woning met als doel een snellere verkoop tegen de hoogste prijs. Dit lijkt misschien eenvoudig, maar toch staan huizen vaak langer te koop dan nodig. 

De verkoopstylist weet hier raad mee! Ik adviseer niet alleen, maar steek letterlijk de handen uit de mouwen en maak hierbij gebruik van mooie (tijdelijke) accessoires (toegespitst op uw woning) die het verschil zullen maken. Zo zal uw woning luxer, gezelliger en rustiger ogen. Precies wat de potentiële koper wil zien. Verkoopstyling is een vak. Het gaat verder dan het verwijderen van persoonlijke foto's, het plaatsen van een bloemetje op tafel of de woning opruimen. Het vak vraagt veel creativiteit en deskundigheid.

Het is lastig voor verkopers om objectief naar de woning kijken en deze dan ook niet zo presenteren. Het is bekend dat woningen die (voor dat ze in de verkoop gaan) professioneel verkoopklaar worden gemaakt een hogere waardebepaling toegekend kunnen krijgen. Een makelaar zal de woning hoger de verkoop in zetten waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoop prijs. De verkoper heeft uiteindelijk een hogere winst!

Hoe sneller een grote groep potentiële kopers bereikt wordt, hoe beter de onderhandelingspositie. En dit maakt de kans op een snellere verkoop tegen de beste prijs vele malen groter. De manier waaroop een woning gepresenteerd wordt heeft dus wel degelijk effect op de verkoop van de woning. Een goede eerste indruk is daarom van essentieel belang voor het verkoopproces. In de eerste maand is de kans op verkoop het grootst.


Voordelen van de verkoopstylist voor de verkoper:

Als uw huis snel en goed wordt verkocht zal u naast al deze voordelen niet te maken krijgen met dubbele lasten zoals;

  • gemeentelijke belastingen (WOZ & afvalstoffenheffing)
  • energiekosten
  • Verzekeringen (opstal en inboedel)
  • hypotheekschuld aflossen
  • rente hypotheek

 


Voordelen van de verkoopstylist voor een makelaar:

Een goede verkoop van een woning betekent voor de makelaar;

  • Een tevreden klant
  • Een goede naam
  • Een hogere courtage


Voor wie kan de verkoopstylist iets betekenen?

  • Voor iedereen die zijn woning goed en snel wil verkopen. Of u nu zelf uw woning in de markt wilt zetten, of via een makelaar, maakt niet uit.
  • Makelaars die gaan voor de hoogste opbrengst van een woning

 

Bel of whatsapp naar: 0616489553
Mail voor meer informatie: info@deverkoopstylist.nl

 

E-mailen
Bellen