-

Over de Stylist

Mijn naam is Annemiek Clarkson.

43 jaar oud en woonachig in Eindhoven. Ik heb een enorme passie voor het stylen en organizen van welke ruimte in huis dan ook. Lees;  gestructureerd opruimen, (je kunt navraag doen bij mijn vriendinnen ;) 

Ik hou ervan om rust, een gezellige en fijne sfeer te creëren. Dat geldt van het gootsteenkastje tot aan de strijkkamer! Ik weet van elke ruimte iets moois en funtioneels te maken. 

Ik ben een organizer in hart en nieren (dat kwam eerder bij een drukke baan in de zorg al goed van pas)  Ik hou van een logisch en efficient systeem dat het hele huishouden begrijpt en dat werkt! Daarnaast ben ik gecertificeerd verkoopstyliste. Opgeleid door House of  KIKI en opgenomen in het CNVV (Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten).

Als verkoopstylist beginnen mijn handen al te jeuken wanneer ik een woning binnen stap. Ik sta helemaal achter het concept verkoopstyling. Een minimale investering voor het verkoopklaar maken van een woning geeft echt een groots resultaat! Daar heb ik heel veel plezier in en dat gun ik elke verkoper.


 

Bel of whatsapp naar 06-16489553 voor een afspraak!
Of mail: info@deverkoopstylist.nl
E-mailen
Bellen